Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na
Sunčana dolina

Kuće

Znamo da je izbor mesta za život jedno od najvažnijih pitanja.

Zato je za nas bio izazov da razvijamo projekat koji transformiše naše ideje u zadovoljstvo budućih stanat Kompleksa Sunčana Dolina. Naša želja je ne samo da izgradimo selo već da poboljšamo kvalitet i način života svakog od njegovoh stanara...

Sunčana Dolina - kuće

Kompleks Sunčana Dolina, u samom srcu Zvečana predstavlja jedan novi koncept i stil života unutar celine bogate potrebnim sadržajima koji imaju za cilj povećanje kvaliteta života njegovih stanovnika.

Spoljni položaj kuća različite veličine sa obiljem svetla, funkcionalnost zajedničkih prostora kao i savremena tehnička rešenja imaju za cilj da vam pomognu da se u svakom delu kompleksa osećate kao kod svoje kuće.

Kompleksa Sunčana Dolina je priključen na sistem zajedničkog grejanja u svim kućama u zimskim mesecima omogućava optimalno zagrevanje.

Kuće su opremljene sa najsavemenijim instalacijama za telefon i TV.

Posebni generatori omogućavaju da svi sistemi u Kompleksu funkcionišu nemetani i pri nestanku električne energije.

Ispod naselja shodno važećim zakonskim propisima nalaze se skloništa koja su napravljena prema najsavremenijim standardima.

Sunčana Dolina - kuće

Posebna pažnja posvećena je spoljnom uređenju kompleksa.
Ceo prostor između stambenih i poslovnih jedinica zamišljen je kao povezana celina gde su zelene površine ispresecane stazama i ispunjene sadržajima.

Pažljiv izbor i raspored vegetacije ima za cilj da celom kompleksu pored funkcionalne doda i izuzetnu estetsku vrednost.

Najmlađim stanovnicima kompleksa namenjeni su sadržaji i prostor gde mogu bezbedno da se igraju i uživaju.