Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na
Сунчана долина

Куће

Знамо да је избор места за живот једно од најважнијих питања.

Зато је за нас био изазов да развијамо пројекат који трансформише наше идеје у задовољство будућих станат Комплекса Сунчана Долина. Наша жеља је не само да изградимо село већ да побољшамо квалитет и начин живота сваког од његовох станара...

Сунчана Долина - куће

Комплекс Сунчана Долина, у самом срцу Звечана представља један нови концепт и стил живота унутар целине богате потребним садржајима који имају за циљ повећање квалитета живота његових становника.

Спољни положај кућа различите величине са обиљем светла, функционалност заједничких простора као и савремена техничка решења имају за циљ да вам помогну да се у сваком делу комплекса осећате као код своје куће.

Комплекса Сунчана Долина је прикључен на систем заједничког грејања у свим кућама у зимским месецима омогућава оптимално загревање.

Куће су опремљене са најсавеменијим инсталацијама за телефон и ТВ.

Посебни генератори омогућавају да сви системи у Комплексу функционишу неметани и при нестанку електричне енергије.

Испод насеља сходно важећим законским прописима налазе се склоништа која су направљена према најсавременијим стандардима.

Сунчана Долина - куће

Посебна пажња посвећена је спољном уређењу комплекса.
Цео простор између стамбених и пословних јединица замишљен је као повезана целина где су зелене површине испресецане стазама и испуњене садржајима.

Пажљив избор и распоред вегетације има за циљ да целом комплексу поред функционалне дода и изузетну естетску вредност.

Најмлађим становницима комплекса намењени су садржаји и простор где могу безбедно да се играју и уживају.